Optimalizace gastronomických podniků - interní audity

 

PROGRAM Rest.Start / systém na znovunastartování Vašeho gastro businessu - ,,Nenecháme Vás v tom´´

Rest.start


Trápí Vás vysoké náklady  ?

 Utíkají Vám někde finanční prostředky ?

 Máte vhodné gastro zařízení k výrobě pokrmu ?

 Jste si jisti, zda Vaší zaměstnanci odvádí skutečně kvalitní práci pro Vás ?

Je potřeba optimalizovat personální náklady?

 Dodávají Vám vaši dodavatelé kvalitní zboží za rozumné ceny ?

 Máte dobře sestavený Jídelní lístek, který Vám přináší zisk ?

Máte HACCP ?

NA TYTO A DALŠÍ OTÁZKY, VÁM POMŮŽEME NAJÍT ODPOVĚDI

 

 Váš provoz nastavíme na profesionální příčku. K jednotlivým provozům přistupujeme individuáně dle dlouholetých zkušeností v horeca segmentu.

 

 

Co Vám audit  přinese ?

  1.  Úsporu nákladu

  2.  Zvýšení zisku

  3.  Méně starostí

  4.  Motivaci zaměstnanců 

  5. Optimalizaci personálních nákladů
  6.  Hladší chod provozu 

  7.  Nastavení firemních pravidel 


Jak audit probíhá ?

 
1.Fáze

 Zjištění problému - vícenásobná návštěva podniku v utajení "Mystery"

Marketingový průzkum 

Analýza podniku 

 Definice problému

 2.Fáze

 Konzultace s majitelem 

Konzultace s personálem

 Návrhové opatření 

 3.Fáze

 Odstranění problému

 Snížení nákladů

 4.Fáze

 Tvorba nového jídelního lístku včetně kalkulací a foto.

Zaškolení proškolení kuchařů.

Vyjednaní lepších dodavatelů a cen.

Proškolení v HACCP.

Proškolení kuchařů v přípravě pokrmů  a další dle přání klienta.


Pokud Vás zajímá více informací nebo zvažujete využít našich služeb, prosím kontaktujte nás.

Nechte si vypracovat nezávaznou cenovou nabídku /do 24hod/.

30%SLEVA PRO UZAVŘENÉ PODNIKY

Kontaktujte nás: business@cateringportal.cz

nebo na tel: +420 770 690 069

 Tým Cateringportal.cz


Máte zájem o nové zakázky?

Registrujte se jako dodavatel